Annika Bengtsson var på pletten for sit hold.Arkivfoto

Ny sejr til damehold fra Blackhawks

22. september 2017 kl. 15:00

Efter den flotte sejr i forrige weekend over Aarhus FK var det ærkerivalerne fra AaB Floorball, der var modstanderen i Aalborg torsdag aften, og her lykkedes det for frederikshavnerne at vinde med 9-5 efter perioderne 1-4, 2-2, 2-3.

En forrygende start gav frederikshavnerholder gejst og optimisme. Allerede efter 13 sekunder måtte AaB-keeperen pille den første bold ud af netmaskerne efter en frislagskombination, hvor Helle Grønbech serverede bolden lige til bladet af Katrine K. Andersen, som blot behøvede at sætte en "blød inderside" til og bolden sejlede i mål. Flot start. Men det stoppede ikke her. På blot tre minutter øgede Blackhawks til 3-0 og efter en AaB-reducering blev der presset så voldsomt på, at en AaB-spiller sendte bolden i eget net til perioderesultatet 4-1.

AaB forsøgte at komme tilbage i kampen og havde flere muligheder, men Stine Moselund i Blackhawksmålet havde flere fremragende redninger, og Blackhawks holdt skansen og efter 2-2 i anden periode var stillingen status quo.

Blackhawks kørte ned på to kæder i tredie periode for at holde kampen ud og sikre sejren, og på trods af mange chancer til hjemmeholdet, trak Blackhawks det længste strå og vandt sidste periode med 3-2 efter en meget anerkendt indsats.

Blackhawks har fået en flot start i dette sæsons for-grundspil med to sejre og allerede onsdag aften kl. 19.30 skal holdet i kamp igen på hjemmebanen i Abildgaardhallen, hvor det igen er AaB der er på menukortet.

Pointmagere:

Helle Grønbech 2+2, Laura de Fries 2+0, Katrine K. Andersen, Katrine L. Andersen og Gitte Svendsen hver 1+1, Annika Bengtsson 1+0, eet selvmål. Der var én udvisning i kampen , som faldt til Laura de Fries, Blackhawks.