Drama til sidste sekund, da Vendsyssels kvinder igen led et nederlag

De var stærkt undertippede på forhånd - men sensationen lå hele tiden og lurede

06. februar 2021 kl. 15:59
Opdateret kl. 18:54

HÅNDBOLD: Der var drama til sidste fløjt på Drinx Arena i Syvsten, da Vendsyssels håndboldkvinder i Bambusa Kvindeligaen tog imod Aarhus United.

Værterne kæmpede bravt, men måtte i sidste ende se sig besejret med cifrene 24-25.

Gæsterne fra Aarhus United lå forinden dagens kamp på ottendepladsen, der er den sidste plads, som sikrer adgang til slutspillet. Med sejren i Syvsten rykker Aarhus-mandskabet forbi Silkeborg-Voel i tabellen og er nu oppe på syvendepladsen.

Så heldige er Vendsyssel-mandskabet ikke, for de er placeret nederst i tabellen med bare tre point efter 19 kampe. Og sådan forholder det sig fortsat efter lørdagens nederlag, hvor der dog nu er spillet 20 kampe i Bambusa Kvindeligaen.

Med en pausestilling på 12-11, og et hjemmehold, der fortrinsvist var foran i store dele af første halvleg, gik divisionsholdet tilfredse i omklædningsrummet.

Men Aarhus United udlignede et minut i anden halvleg - og derfra blev det en endnu mere jævnbyrdig affære.

Til sidst trak udeholdet dog fra, og var noget mere kyniske i sine angreb. Aarhus-mandskabet begik dog en arbejdsfejl med syv sekunder igen, men Vendsyssel formåede ikke at omsætte kontrastødet til et mål, og derfor ender det med klubbens 18. nederlag ud af 20 mulige.

Vendsyssel Håndbold skal forsøge at hive sæsonens anden sejr i land, når de på udebane møder København Håndbold på onsdag. Københavnerne har vundet de seneste to kampe mod Randers og Aarhus.