Femtepladsen sejler længere væk for White Hawks efter nyt nederlag

Frederikshavn White Hawks måtte igen se sig besejret af SønderjyskE

28. februar 2021 kl. 17:23
Opdateret kl. 18:04

ISHOCKEY: Der var spænding udover de normale tre perioder i Metal Liga-kampen mellem Frederikshavn White Hawks og SønderjyskE, da kampen i Vojens skulle afgøres på straffeslag.

Den disciplin viste hjemmeholdet sig at være stærkest til, og dermed sikrede sønderjyderne sig en sejr på 3-2.

Det er det andet nederlag på tre dage, som White Hawks lider til SønderjyskE. Dermed har nordjyderne nu tre og et halvt point op til SønderjyskE på femtepladsen.

Frederikshavnerne havde ellers brug for en sejr, hvis de skulle holde snor i sønderjyderne på femtepladsen, men den mission startede skidt for White Hawks.

Amerikanske Matt Salhany bragte i starten af anden periode hjemmeholdet på 1-0.

Radim Piroutek slog fem minutter senere tilbage og udlignede for gæsterne, men kort før periodens udløb sikrede Martin Eskildesen en pauseføring til sønderjyderne.

Med ni minutter tilbage af kampen lykkedes det Mads Larsen at score til 2-2 og sende kampen i forlænget spilletid.

De fem ekstra minutter endte målløst, og kampen blev derfor afgjort på straffeslag, hvor SønderjyskEs William Boysen var den eneste, som fik pucken i nettet.

SønderjyskE - Frederikshavn White Hawks 3-2

Periodecifre: 0-0, 2-1, 1-0

Mål: 1-0 Matt Salhany (21.52), 1-1 Radim Piroutek (27.05), 2-1 Martin Eskildsen (39.42), 2-2 Mads Larsen (51.07), 3-2 William Boysen (efter straffeslag)

Udvisninger: SønderjyskE 3, Frederikshavn 4