Jesper Jensen sikrede høgene sejren med to scoringer i 3. periode. Arkivfoto: Lars Pauli
Livet her

Frederikshavn fortsætter isshowet: Nedlagde Herning igen

White Hawks tog lørdag aften den femte sejr i træk i Metal Ligaen

20. februar 2021 kl. 21:15

ISHOCKEY: Det glider for Frederikshavn White Hawks i øjeblikket. Lørdag aften nedlagde de Herning Blue Fox for anden gang på to dage - denne gang på udebane med 3-2.

Det var høgenes femte sejr på stribe i Metal Ligaen i ishockey, hvor holdet nu er avanceret til femtepladsen - efter en sæson, der har budt på flere skuffelser end opture.

I lørdagens opgør var det igen Herning, der skød mest på mål, men Frederikshavn der var de effektive. Efter en målløs 1. periode kom hjemmeholdet foran 1-0 og 2-1, men siden slog White Hawks tilbage.

I de sidste 20 minutter sørgede landsholdsspiller Jesper Jensen både for udligningen og sejrsmålet til 3-2.

Frederikshavn kom en smule under pres i slutfasen, hvor Rasmus Søndergaard pådrog sig en udvisning, men de red stormen af.