Morten Holmens tropper gik ned til sidst i hjemmekampen mod HEI. Arkivfoto: Claus Søndberg

Vendsyssel rykkede nærmere nedrykning efter stor nedtur

Elitesport Vendsyssel førte ved pausen, men tabte alligevel klart

30. januar 2021 kl. 16:35
Opdateret 12. maj 2022 kl. 15:34

HÅNDBOLD: Elitesport Vendsyssel er stadig sidst i herrernes 1. division i håndbold, efter at det lørdag blev til et nederlag på 26-34 på hjemmebane til HEI.

Elitesport Vendsyssel gik ellers til pause foran med 15-14, men i kampens slutfase gik det helt galt. Vendelboerne havde stadig håb om point, da Niels-Jacob Thing otte minutter før tid reducerede til 24-26, men så scorede de østjyske gæster fem mål i træk og afgjorde kampen.

Sebastian Andersen blev Elitesport Vendsyssels topscorer med seks mål. Nederlaget betyder, at vendelboerne fortsat er sidst i 1. division med fire point.

Der er seks point op til TM Tønder på den 11. plads, der vil give kvalifikationskampe om forbliven i rækken, men Elitesport Vendsyssel har spillet tre kampe færre end sønderjyderne.