Se billederne: White Hawks snublede og missede førstepladsen

Odense vandt overraskende i Frederikshavn

02. oktober 2021 kl. 17:52
Opdateret 12. maj 2022 kl. 15:56

ISHOCKEY: Frederikshavn White Hawks kunne lørdag have spillet sig op på førstepladsen i Metal Ligaen, men den mission mislykkedes, da det hjemme i Frederikshavn blev til et 1-2-nederlag til Odense Bulldogs, der ligger næstsidst i rækken.

Se billeder fra kampen nederst i artiklen.

Dermed er White Hawks fortsat på tredjepladsen med et enkelt point op til Aalborg Pirates. De to hold mødes på mandag i Frederikshavn.

Frederikshavn White Hawks - Odense Bulldogs 1-2

Periodecifre: 1-1, 0-0, 0-1

Mål: 0-1 Lukas Bach Nielsen (11.17), 1-1 Christopher Frederiksen (13.53), 1-2 Oliver True (49.33)

Udvisninger: Frederikshavn White Hawks 2x2 minutter, Odense Bulldogs 4x2 minutter

Tilskuere: 912

White Hawks kom skidt fra start, da den tidligere Aalborg-spiller Lukas Bach Nielsen efter godt 11 minutters spil bragte Odense foran.

Der gik dog kun lidt mere end to minutter, før hjemmeholdet havde bragt balance i regnskabet. Radim Piroutek stod for forarbejdet til Christopher Frederiksens udligning.

Den stilling holdt helt indtil ni et halvt minut inde i tredje periode, hvor Oliver True afgjorde kampen til Odenses fordel.